| 9 Şubat 2026 Pazartesi - 10 Şubat 2026 Salı Pazartesi - Salı / 09:00 - 17:15 | |||||
| 16 Saat | |||||
| Yüz Yüze Eğitim | |||||
| Katılım Belgesi | |||||
| ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey veya İsa Bey salonları | |||||
| En az 30 katılımcı ile eğitim açılır. En fazla 400 katılımcı katılabilir. | |||||
| Öğr. Gör. Merve MUTİ İSTEK | |||||
| Öğr. Gör. Merve MUTİ İSTEK | |||||
⚠️ Eğer eğitimde indirim varsa ve indirim seçerek kaydolduysanız kredi kartı ile ödeme gerçekleştirdikten sonra ödeme yaptığınız gün indirimden yararlandığınız belgeyi (ADÜ Personeli, ADÜ Öğrencisi vb.) Eğitim Adını'da belirterek adusem@adu.edu.tr mail adresine göndermeniz gerekmektedir.
| |||||
| İsg Temel Eğitimini almak isteyen tüm Öğrenciler başvurabilir. Eğitim ücreti; Üniversitemize kayıtlı ve eğitimine devam etmekte olan öğrencilerinden daha önce İSG101, İSG102 veya İSG103 kodlu dersleri alarak başarılı olan (OBİS üzerinden gerçekleştirilecek kontrol sonrası) kursa ücretsiz kayıt olacaklar. Daha önce İSG101, İSG102 veya İSG103 kodlu dersleri alarak başarısız olan veya dersi hiç almamış olan öğrenciler 500,00 TL ücretle kayıt olacaktır. |
15.05.2013 tarih ve 28648 sayılı Resmî Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe giren “Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında yönetmelik” Madde 7-(3) kapsamında işyerlerinde staj yapacak öğrencilere yönelik verilecek temel eğitimi kapsamaktadır.
Üniversite öğrencilerinin, 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında stajyer adaylarının Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik Madde 7(3) (Ek:RG-24/5/2018-30430) "Çırak ve stajyerlerin eğitim ve bilgilendirilmelerinden uygulamalı eğitim alınan işyerinin işvereni sorumludur. Ancak işverenin kabul etmesi halinde çırak ve stajyerlerin eğitimini devam ettirdiği eğitim ve öğretim kurumunda tamamladığı iş sağlığı ve güvenliği dersleri veya kursları temel eğitim yerine geçer." hükmü kapsamında Üniversitemiz tarafından verilecek 16 saatlik Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimidir. Eğitim sonunda yapılacak ölçme değerlendirme sonrası başarılı olan öğrencilere eğitimi tamamladıklarına dair belge verilecektir.
| Saat Gün | 09.00 - 12.45 | 13.30 - 17.15 |
| 1. Gün | Genel Konular | Sağlık Konuları |
| Öğr. Gör. Merve MUTİ İSTEK | Öğr. Gör. Merve MUTİ İSTEK | |
| 2. Gün | Teknik Konular | Teknik Konular |
| Öğr. Gör. Merve MUTİ İSTEK | Öğr. Gör. Merve MUTİ İSTEK |