Kuruluş

Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ADÜSEM ) Üniversitenin eğitim-öğretim verdiği ve araştırma yaptığı tüm alanlarda ön lisans, lisans ve lisansüstü öğretim programları dışında kalan eğitim-öğretim programları düzenlemek, kamu, özel sektör ve uluslararası kurum, kuruluş ve kişilere yönelik olarak ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim programları geliştirmek ve uygulama yoluyla, Üniversitenin, kamu kuruluşları, özel sektör ve uluslararası kuruluşlarla işbirliğini geliştirmek amacıyla 26729 sayı ile Resmi Gazetede  yayınlanan yönetmeliği ile 13 Aralık 2007 yılında kurulmuştur .

Misyon ve Vizyon

Misyonumuz; Üniversitenin eğitim verdiği ve araştırma yaptığı tüm alanlarda ve halkın eğitime ihtiyaç duyduğu konularda eğitim ve sosyal etkinlik programlarını düzenleyerek Üniversitenin kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlarla işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Vizyonumuz; Kamu, özel sektör ve uluslararası kurum, kuruluş ve kişilere yönelik olarak ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim programları geliştirmek ve uygulama yoluyla, Üniversitenin, kamu kuruluşları, özel sektör ve uluslararası kuruluşlarla işbirliğini geliştirmektir. Kariyer planlama ve mesleki gelişim, nitelikli iş bulma imkânı sağlayan sertifika eğitim programları ve kurslar düzenlemek.

Yönetmelik

Adnan Menderes Üniversitesi - Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği için tıklayınız​.

SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN